Baset


Baset


BasetAspnäskyrkans församlingsgård Baset ligger vid Mälaren i en förtrollande vacker miljö på cykelavstånd från Jakobsberg och Viksjö. Gården kan hyras till sammankomster av olika slag som till exempel bröllop, fester, kurser m.m.
Nere vid stranden finns det en brygga och en grillplats. Det finns även möjlighet att angöra med mindre båtar. Själva Baset består bland annat av två större rum och ett ordentligt kök.
I konferensrummet kan man sitta upp till 50 personer. Baset kan hyras antingen med självhushåll eller att vi arrangerar med ett catering-företag i Järfälla. Möblerna går att anpassa i många olika typer av sittningar.

Baset har fem iordningställda sängar för övernattning (i två rum). Medtag endast lakan och örngott. Under sommarperioden när caféet är öppet så kan dessa sängar bokas separat för vandrarhemspris.

LÄGE:

Aspnäskyrkans församlingsgård Baset ligger vid Mälaren i en förtrollande vacker miljö på cykelavstånd från Jakobsberg och Viksjö.

ADRESS

Basetvägen 4
175 46 Jakobsberg 

Tel +46 (0)8 580 141 07 
Tel +46 (0)8 580 184 30

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.aspnaskyrkan.se

VÄGBESKRIVNING

Följ Mälarvägen från Jakobsberg mot Görvälnsbadet. Efter avfarten till Brukets skidbacke och Görvälns slott på höger sida, håll uppsikt efter skylten BASET med infart på vänster sida. Följ den lilla grusvägen några hundra meter och du är framme.

ÖPPETTID

Sommarcafet har öppet varje dag 12 - 17

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate