Credo

Credo Fjällgård


Credo fjällgård

Vi hyr ut gården till grupper, församlingar, konferenser och vid plats tar vi även emot individuella bokningar. Vi erbjuder helpension eller självhushåll allt efter önskemål. Individuella stugor finns även för självhushåll. Credo fjällgård är en plats där människor får avkoppling, njutning och fördjupning. Vi ligger 200m från trädgränsen uppe på Sälenfjället vilket ger oss en unik koppling till fjällvärldens upplevelser; längd, slalom, cykling och vandring... eller varför inte - bärplockning! Välkomna!

ANLÄGGNINGEN:
Fjällgården har totalt 58 sängplatser för uthyrning med helpension. Storstugan har 32 sängplatser. Mellanstugan har 14 sängplatser, fördelade på 2,3 och 4-bäddsrum. Mellanstugan är möjlig för självhushåll, med kök och en rymlig matplats som också kan användas som samlingsrum. Lillstugan har 12 sängplatser, två 4-bäddsrum och två 2-bäddsrum, toalett och dusch. Gården har även stugor som uthyres veckovis för självhushåll. Om köket är öppet går det att köpa till måltider.

 

ADRESS

Mossvägen 6
780 68 Transtrand

Tel +46 (0)739 622 180

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.credofjallgard.se

VÄGBESKRIVNING

I Transtrand, kör över bron mot kyrkan, följ skyltar mot Fjällkyrkan. Från Transtrand är det 7 km till Hemfjällstangen, där gården ligger. Väl uppe på Hemfjällstangen, följ skyltarna till kyrkan. Gården ligger på högersida och kyrkan på vänster.

ÖPPETTID

Helår

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate