Lärljungagården Logga


LärljungagrdenLärjungagården ligger i Torestorp, 18 km söder om Kinna i den vackra Sjuhäradsbygden. I trakten finns flera sjöar och fina vandringsleder. Gården är funktionshinderanpassad. Det finns 70 bäddar i dubbel- och flerbäddsrum. Ett mindre antal rum har egen toalett och alla rum har handfat. Duschar finns i varje avdelning. Gården har en stor och vacker samlingssal (90 platser), en ny, ljus och rymlig matsal (90 platser) och ytterligare mindre konferensrum.  En fördel är att allt ryms under ett tak.

Läge:

Lärjungagården ligger i Torestorp, c:a 17 km söder om Kinna i den vackra Sjuhäradsbygden. I trakten finns flera sjöar och fina vandringsleder.

Anläggningen:

På gården finns c:a 70 bäddar i enkel-, dubbel- och flerbäddsrum. Ett mindre antal rum har egen toalett och alla rum har handfat. Duschar finns i varje avdelning av byggnaden.
Gården har en stor och vacker samlings- och kyrksal, en ljus och rymlig matsal (tillbyggd 2007), med plats för 70-80 personer och ytterligare samlingssalar samt ett 30-tal sovrum - allt under ett tak. Den stora samlingssalen med altare och möjlighet att fira gudstjänst i rymmer c:a 90 personer. Här finns flygel (Bechstein), ljudanläggning med teleslinga och AV-hjälpmedel. I nedervåningen finns ett mindre andaktsrum med plats för ca 20 personer och dessutom en samlingssal för ca 70 personer. Även här finns ljudanläggning och klaviaturinstrument.
Gården har också bibliotek och samtalsrum. Sommartid är trädgården och uteplatsen i anslutning till matsalen en härlig tillgång. Vår ambition Vi vill genom vår verksamhet inbjuda till god undervisning och god gemenskap och erbjuda våra gäster en trivsam miljö med låga priser, god atmosfär och god mat! Givetvis tillgodoser vi önskemål om särskild diet.
Välkommen att besöka oss! 

Upplevelser:

I Mark finns en mycket spännande natur till glädje för alla. Här finns rika lövskogar och fågelrika våtmarker. Ett stort antal sjöar och vattendrag sätter prägel på landskapet. Längs ån Viskan kan du upptäcka många smultronställen som haft stor historisk betydelse för bygden.
Vill du vandra, cykla, kanota, fiska eller uppleva naturen finns det många möjligheter.
Mark är även känd som Tygriket, och det finns ett stort utbud med förstklassig design från ledande textilföretag och butiker med brett sortiment

ADRESS

Lärjungagården
Solbergavägen 2
511 93 Torestorp

Tel +46 (0)320-558 40

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.larjungagarden.se


VÄGBESKRIVNING

Från Kinna kör mot Skene, kör v156 österut, sväng höger mot Torestorp strax efter Örby, följ skyltning mot Torestorp. Från Varberg kör v41 till Horred, sväng höger vid statoil, efter 2 km sväng vänster, följ skyltning mot Torestorp.

ÖPPETTID

februari - november

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning