Bli medlem i Kgh?

Kristna Gårdar och Hotell (Kgh) är en ideell förening för gårdar och hotell i Sverige som arbetar utifrån kristna värderingar. F.n. finns ett 70-tal medlemsanläggningar i KGH. Anläggningar som arbetar utifrån dessa värderingar, en restrektiv hållning till alkohol (serverar inte alkohol och har inte serveringstillstånd) och är villiga att acceptera föreningens stadgar är välkomna som medlemmar. Arbetet leds av en styrelse bestående av sju personer, oftast föreståndare på medlemsanläggningar.
Kgh är en fristående del av den europeiska Christian Hospitality International, som har anläggningar i stora delar av Europa.
Som medlemsanläggning får ni:
1. En plats på vår hemsida kgh.nu och i den internationella sidan christian-hospitality.com.
2. Delta i vår mycket uppskattade höstkurs på två dagar. Kursen är specifikt anpassad till de behov man kan ha på en kristen anläggning.
3. Ta del av de fördelaktiga avtal som föreningen har med olika leverantörer via UHPO
4. Ta fördel av den omfattande annonsering som kgh genomför i tidningar och på internet.
5. Få tips och möjlighet att ställa frågor till övriga medlemsanläggningar via vår e-postlista.
6. Få möjlighet att delta i Kgh - guiden, en folder som tas fram vart tredje år och 15.000 ex distribueras till olika mottagare i Sverige.
Intresserad?
Fyll i formuläret till höger, så får du kompletterande information och möjlighet att anmäla er anläggning som medlem. Välkommen!
Bli medlem nu och få första kalenderåret gratis!

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate