Mullsjö folkhögskola Aulan

Mullsjö folkhögskola


BoendeMullsjö folkhögskolas Kurs & konferens erbjuder en välkomnande miljö för många olika slag av kurser och konferenser. Folkhögskolan ligger med första parkett mot sjön. I omgivningarna finns fina vandrings- kanot och cykelleder. Du har möjlighet att njuta av Mullsjös fantastiska friluftsrike i naturnära miljö. Konferensanläggningen erbjuder utmärkta lokaler, mat och boende. Kanske är du på tillfälligt besök i Mullsjö? När vi har ledig kapacitet kan du boka vårt Vandrarhem.
Välkommen att se vår vackra miljö och uppleva den trivsamma atmosfären på Mullsjö folkhögskola!

Läge:

Mullsjö ligger mitt emellan Jönköping och Falköping med ca 3 mil till båda städerna. Till Jönköping Airport är det 20 minuters bilväg. Att ta sig till Mullsjö är lätt. Åker du bil erbjuder vi gratis parkering. Busshållplats finns vid folkhögskolan. Tågen ankommer och avgår nästan en gång i timmen och från järnvägsstationen är det 20 minuters vacker promenadväg utmed sjön. Mullsjö folkhögskola har en härlig utsikt över sjön och är en naturskön mötes-, växt- och viloplats.

Anläggningen:

Mullsjö folkhögskola har konferensrum som passar bra för både små och stora grupper. Den största samlingssalen rymmer 220 personer och är utrustad med dataprojektor, whiteboard, ljudanläggning, hörslinga och Internetuppkoppling. Skogshöjden är vårt konferensboende med 48 bäddar i 24 rum. Dusch och toalett på rummen. I anslutning till varje våningsplan finns tillgång till kök. På sommaren ökar antalet rum till 110, då folkhögskolans internat är tillgängligt. På internaten delar fyra rum på toalett och dusch.

Upplevelser:

I Mullsjö hittar du fina sportfiskesjöar, vandrings-, kanot- och cykelleder. Besök Gammelskogen vid Ryfors och förundras likt John Bauer över de trollska miljöerna. Möjlighet finns även att rida på islandshästar eller varför inte besöka Mullsjö Alpins slalombackar under vintertid. Mullsjö erbjuder många olika upplevelser. Se outdoor.mullsjo.se

ADRESS

Mullsjö folkhögskola
Björksätersvägen 4
565 32 Mullsjö

Tel +46 (0)392-374 00 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.mullsjofolkhogskola.nu

Facebook
https://sv-se.facebook.com/mullsjofolkhogskola

ÖPPETTID

Helår

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning