Vägsjöfors

 
Vagsjofors ny logga

vagsjoforsherrgard 360Vägsjöfors Herrgård är en läger- och kursgård med Bed & Breakfast och vandrarhem. Gården ligger vid sjön Brocken och har ett 90-tal bäddar. För större grupper finns möjlighet till helpension och självhushållning.
På gården finns stora gräsytor, beachvolleybollplan, kanoter och närhet till vandrings- och cykelleder. Magasinsbyggnaden rymmer konferenslokal och grupprum. Det är inte långt till Torsby Skidtunnel och Hovfjällets backar och spår.

LÄGE:

Vägsjöfors Herrgård ligger i norra Värmland, nära de stora skogarna, omgiven av de blånande bergen och de glittrande sjöarna. Från herrgården har vi en vacker utsikt över sjön Brocken. Gården ligger utefter väg E45, ca 20 km norr om Torsby. Tåg- och flygförbindelser finns till Torsby.

ANLÄGGNINGEN:

Hotell och vandrarhem. 40 hotellbäddar i gammal herrgårdsstil och 50 enklare vandrarhemsbäddar. Alla rum är nyrenoverade och mycket fräscha. Trivsamma sällskapsrum, 2 matsalar, stora grönytor och bastuanläggning.

KONFERENSER:

En stor konferenslokal samt två mindre grupprum. PC-projektor samt övrig normal AV-utrustning finns.

UPPLEVELSER:

På gården finns kanoter, bollplaner, vandringsleder, motionsspår, badplats mm. Hovjällets Skidanläggning samt Torsby Skidtunnel ligger nära. Spännande utflyktsmål är bl.a. Sahlströmsgården, Pilgrimstapeten i Ransby, Torsby Finnkulturcentrum, olika konstnärsgårdar och hantverkare.

ADRESS

685 94 Torsby

Tel +46 (0)560 313 30

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.vagsjofors.se

VÄGBESKRIVNING

Riksväg 45
20 km norr om Torsby
120 km norr om Karlstad

ÖPPETTID

Helår

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate